Her dumanı ALO 112’ye bildirin | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Her dumanı ALO 112’ye bildirin


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Anamur Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Gökçesu Orman İşletme Şefliği, sınırları içinde kalan Aşağıkükür mahallesi belen sazak mevkiinde çıkan yangın sorası halkı uyardı.

Açıklamada, “Anamur’da enerji nakil hattından çıktığı tahmin edilen yangında 1 helikopter, 6 arasöz 4 su tankı 3 ilk müdahale aracı 4 pikap 1 belediye su tank ile birlikte 7 mühendis 16 muhafaza memuru ve 35 yangın işçisi görev aldı.

Hava araçları ve yer ekiplerinin üstün gayretleriyle 07:00 saatlerinde kontrolaltına alındı. 44 500 metrekaresi si meyve bahçesi olan tarım alanı 7 bin metrekaresi orman olmak üzere toplam 51 500 metrekarelik arazi zarar gördü. Yangında bir ev ile ahır kullanılamaz hale geldi. Kritik yangın sezonunda bulunulması itibariyle vatandaşların çok dikkatli olması ve görülen her dumanı ücretsiz ALO 112 orman yangını ihbar hattına bildirmeleri vatandaşlık görevidir” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA