Analig cimnastik grup müsabakaları sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Analig cimnastik grup müsabakaları sona erdi


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (AnaLig) 2023 Osman Bayrakdar sezonu Kız/Erkek Cimnastik Grup Müsabakaları  yapılan final yarışmalarının ardından sona erdi.

12-14 Temmuz tarihleri arası 6 İlden yaklaşık 50 sporcunun katılımı ile Mersin Cimnastik Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar sonunda kızlar da Adana birinci, Mersin ikinci, Antalya üçüncü, Isparta dördüncü olurken, erkeklerde ise Mersin birinci, Antalya ikinci ve Adana üçüncü olarak 28-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Oya Kızıltan, Mersin Cimnastik Salonu tesis amiri Mehmet Akay, Uluslararası Hakem Haluk Coşkun ve Antrenörler tarafından verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA