Sahaya iniyorlar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahaya iniyorlar!


 

14 oyuncu, transfer yasağı, istifa eden başkanı ve bir çok belirsizlikle Yeni Mersin İdman Yurdu, sezon hazırlıklarına başlıyor.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2'inci lige yükselen Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. sahaya iniyor. Yaşanan şampiyonluğun ardından büyük bir sessizliğe bürünen Kırmızı Lacivertli ekip sessizliğini yeni teknik adan Özcan Kızıltan İle bozmuştu. Transfer yasağından dolayı dış transferde kadrosuna yeni oyuncu alamayan Mersin ekibi elinde ki oyuncuları tutmaya çalışıyor.

14 oyuncu ile kendi tesislerinde ilk idmanını 17 Temmuz günü gerçekleştirecek olan Kırmızı Şeytanlar diğer taraftan 27 Temmuz'da ki CAS'tan gelecek haberi beklemeye başladı. CAS'ın vereceği karara göre transfer tahtası açılması halinde en az 10 yeni isimle sözleşme yapılacak. Transfer tahtası açılmaması halinde ise kulübün büyük bir kaosla karşı karşıya kalmasına neden olacak. Mersin İdman Yurdu yeni teknik adamı Özcan Kızıltan ile ilk olarak kendi tesislerinde çalışmalara başlayacak. Daha sonra Bolu'da belirlenen bir otelde 2'inci etap çalışmaları ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA