Tarsus’ta kaymakam şelalenin suyunu mu kesti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta kaymakam şelalenin suyunu mu kesti!


 

İktidara muhalifliği ile bilinen Halk TV’nin Tarsus’taki programından rahatsız olan Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun arkada fon olarak yer alan şelalenin suyunu kestirdiği iddia edildi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Dr.  Haluk Bozdoğan, 31 Mart seçimlerinde 25 yıl sonra 95 bin oy olarak ilçeyi CHP’ye kazandırdı.

Türkiye’deki 26 şehirden büyük olan ve il olma mücadelesi veren Tarsus, yıllardır şelalesi ile tanınırken Başkan Bozdoğan’ın, ilçenin tanıtımı için İktidara muhalifliği ile bilinen Halk TV’de Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar" programının canlı yayın konuğu oldu.

Ancak Tarsus Şelalesi’nde yapılan çekimlerden rahatsız olan Tarsus Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun arkada fon olarak yer alan şelalenin suyunu kestirdiği iddia edildi!

 

“TARSUS, BİR DİLSİZİN DİLİ OLUR”

Belediye bu konuda sessiz kalırken Başkan Bozdoğan sosyal medyadan program ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Tarsus’u konuştuk. Tarsus, bir dilsizin dili olur. Gözlerinizle anlatılan bir manzarayla ruhunuzun derinliklerine hitap eder. Tarsus'u konuşmak, onunla birlikte nefes alıp vermek demektir. Bugün Tarsus’umuzu konuştuğumuz Halk TV' ekranlarında Tarsus Belediyesi Kent Orkestramızın da yer aldığı ‘Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar’ programının canlı yayın konuğu oldum. Turizm kenti Tarsus’umuzda çalışmalarımızı, planlamalarımızı, tarihimizi anlattım. Bizleri ekran başında yalnız bırakmayan halkımıza, Serhan Asker’e ve Halk TV’ye teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA