Mersin Mut’ta asfalt çalışmaları başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Mut’ta asfalt çalışmaları başladı


 

Mersin Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, ilçede doğalgaz sebebiyle mahalle sokak ve caddelerindeki yolların bozulması sonucu asfalt çalışmalarının başladığını ifade etti.

Doğalgaz çalışmaları sebebiyle ilçedeki mahallelerin sokak ve caddelerinde meydana gelen yolların bozulması sebebiyle belediye olarak asfaltlama çalışmalarına başlandıklarına dikkat çeken Başkan Şeker, “Öncelikle alt yapı düzeltmelerinin bitimiyle birlikte asfalt çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak" dedi.

Mut’un son iki yıl içinde doğalgaz çalışmaları sebebiyle yolların bozulması sebebiyle vatandaşların şikayetleri olduğuna da değinen Başkan Şeker, ilçeye bağlı 5 mahallede doğalgaz çalışmaları bitti. Diğer Mahallelerde devam etmekte. Çalışmanın bittiği 5 mahallede asfaltlama işlerini başlattık. 2 yıl boyunca çalışmalar sebebiyle rahatsız olan vatandaşlarımız artık bozuk yollardan kurtulacak. Şu an Güllük Mahallesi’nden başlayarak, merkeze doğru sıcak asfalt yapımına başladık. İlçe merkezimizdeki caddeler, işlek sokaklar başta olmak üzere mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucu, sıcak asfaltlanması yapılacak yerleri hedeflediğimiz bu çalışmayla yollarımız hizmete girecek. Her şey Mut için. Mut insanına bütün gücümüzle, hizmet edeceğiz” diye konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA