Altunok, Gökbelen Yaylası’nı gezdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Altunok, Gökbelen Yaylası’nı gezdi


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yayla sezonunun başlamasıyla birlikte ilçeye bağlı Gökbelen yaylasında  incelemelerde bulundu.

Gökbelen yaylasına Belediye Garaj Amiri Eyüp Arslan’la birlikte giden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok burada Mahalle Muhtarı Mustafa Gölgeli ve mahalle halkı tarafından karşılandı. Belediye sorumluluğunda bulunan ara yol ve sokakları da gezen Başkan Altunok, mahallenin sorun ve isteklerini de Mahalle Muhtarı Mustafa Gölgeli’den ve vatandaşlardan dinledi.  Kendi ürettiği ürünlerin satışını yapan çitfçilerle de görüşen Başkan Altunok, Gökbelen yaylasında pazar alışverişine gelen vatandaşlarla sohbet etti. Yapılan incelemeler sonunda bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe halkımız Gökbelen yaylamıza gelmektedir. Özellikle yaz aylarında bu mahallemizin nüfusu da artmaktadır. Bu nedenle belediye olarak biz de bu mahallelerimizin sorunlarının çözülmesi için bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunmaktır. Yaylalarımızı önemli kılan özelliği doğal dokusu ve tertemiz havasıdır. Bu doğal güzelliği daha verimli kullanabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Gökbelen Mahalle Muhtarımız Mustafa Gölgeli ve vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri de imkanlarımız dahilinde yerine getireceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA