MHP Mersin’i geri istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP Mersin’i geri istiyor


 

Tarsus’ta yeniden başkanlığa atana eski ilçe başkanı Fatih Yıldırım için düzenlene devri teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Serdar Soydan, Mersin’i, Tarsus’a geri kazanmak istediklerini söyledi.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus’ta 25 yıllık iktidarı geçen dönem sona eren ve Mersin’de de büyük kan kaybeden MHP, bölgede yeniden ayağa kalmak istiyor. Değişimin il başkanlığında başladığı ve Tarsus’ta devam ettiği yenilenme hareketi ile yerel seçimlerde kentte büyük başarılar elde edilmesi planlanıyor.

 

TARSUS DEVİR TESLİMDE BULUŞTU

Tarsus’ta 3 yıldır görev yapan İlçe Başkanı Mehmet Çelik’in, genel merkezin talebi doğrultusunda istifasının ardından bu göreve atanan Fatih Yıldırım’a beratı düzenlenen törenle verildi.

MHP ilçe binasında düzenlenen devir teslim törenine MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, önceki dönem MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı belediye Meclis üyeleri, partililer ve halk katıldı.

 

“BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ”

Tarsus’ta 3 yıldır ilçe başkanlığı görevini yapan Mehmet Çelik, MHP’li kadrolarda birçok birimde hizmetler yapıp görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirterek, “Bu bir nöbet değişimidir. Biz partimizin bayrağını genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Onlarda Ülkücü harekete hizmet edecek ve bayrağımızı daha yukarılara taşıyacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanırken, geçen dönem kaybedilen Tarsus ve Mersin Belediyelerinin yeniden Ülkücü kadrolarla idare edilmesi için hazırlanacağız. Dün olduğu gibi bugünde yarında partimin her zaman bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim. Yeni görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan önceki dönem Milletvekili Baki Şimşek de konuşmasında, kendisinin 2 dönem milletvekili olarak hizmet verdiğini, kendilerine görev veren genel başkan Devlet Bahçeli ve partililerle halkımıza teşekkür etti.

 

“MERSİN’İ, TARSUS’U GERİ İSTİYORUZ”

Çiçeği burnunda İl Başkanı Serdar Soydan ise konuşmasında önemli mesajlar verdi. “Mersin’i, Tarsus’u geri kazanmak istiyoruz” diyen Soydan, “13 ilçeyi yenileyip seçime hazırlayacağız. Değişime başladık. Genel Başkanımız Mersin’i, Tarsus’u yeniden kazanın diye talimat verdi, o yüzden biz de kolları sıvadık. Ben milletvekili adayıydım, seçimi kıl payı kaçırdım. Bu tabloyu değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

“HEDEF YEREL SEÇİMLER”

MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım da, görev alanlara teşekkür ederek, “Bize düşen bu saatten sonra teşkilatımızı daha üst seviyelere götürmektir. Hedefimiz, 2024 yılı Mart ayındaki yerel seçimlerdir. Tüm teşkilatımızı buna göre hazırlayacağız.

Halkımız ile iç içe, onların sorunlarını gerçekçi bir şekilde gündeme getirip, çözümler arayacağız ve bu süreçte 25 yıl MHP’li bir belediyenin yönettiği Tarsus’a tekrar geri almak için gayret göstereceğiz. Bu bizim birinci hedefimizdir.

Bunun dışında 4,5 yıldır Tarsus’ta ciddi kayıplar yaşanmakta. İdari yönetim insanları hem ayrıştırma hem de hizmet alanında başarılı bir çalışma ortaya koymadı. Bizim hedefimiz daha iyi bir yönetim göstererek tekrar Tarsus’ta ki kardeşlik ruhunu Tarsus’a kazandırmaktır.

Yaklaşık bir ay gibi bir süre içinde bir kongre süreci yaşayacağız. Ondan sonra MHP tamamen ait olduğu yerde yani milletin yanında olacak. Bu süreç içerisinde bizde elimizden geldiği kadar tüm arkadaşlarımızı bir araya getirmeye çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Soydan, genel merkezin gönderdiği atama yazısını yeni Başkan Fatih Yıldırım’a verdi. Mehmet Çelik de görevi devredip partinin anahtarını Yıldırım’a teslim etti.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA