Başkan Özyiğit, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Özyiğit, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi


 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Hürriyet Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalledeki 10 sokakta finişerle asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Özyiğit, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, hem kırsal hem de merkezdeki mahallelerde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belirlenen program dahilinde çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, altyapı iyileştirmeleriyle sadece trafik güvenliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda şehir estetiğine de katkı sağlıyor. 

 

“BİZİM AMACIMIZ YENİŞEHİRLİLERE DAHA KALİTELİ BİR YAŞAM SUNMAK”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de bölgelerde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ediyor. Son olarak Hürriyet Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özyiğit, bölgede yaşayan vatandaşlar ve esnaflarla da sohbet etti, görüşlerini aldı.  Özyiğit, “Hürriyet Mahallesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Bizim amacımız Yenişehirlilere daha kaliteli bir yaşam sunmak, yaşam alanımızı güzelleştirmek ve daha sağlıklı hale getirmek. Asfalt dökme işleminin çevreye negatif bir etkisi olsa da, biz asfaltı döküp karşılığında çok daha fazla ağaç dikerek bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Bugün Hürriyet Mahallemizde asfalt çalışmalarını tamamlıyoruz. İhtiyaç olan diğer bölgelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her şey Yenişehirliler ve Yenişehir’imiz için” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA