Futbol ile ‘dostluk köprüsü’ kuruluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Futbol ile ‘dostluk köprüsü’ kuruluyor


 

Türk öğrenciler ile Suriyeli öğrenciler arasında dostluk ilişkilerini geliştirmek için “Toroslar’dan Suriye’ye Dostluk Köprüsü Futbol Turnuvası” temasıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Musalı Veli Haşim Çiftçi Ortaokulu tarafından düzenlenen turnuvaya; Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yabanacılara Yönelik Yürütülen Eğitim Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Murat Bağış, Musalı Ortaokulu Müdürü Kenan Sar, katılımcı takım yöneticileri, Türk ve Suriyeli öğretmenler, Türk ve Suriyeli öğrenciler ile aileler katıldı.

Turnuvayı düzenleyen ve ev sahipliği yapan Musalı Veli Haşim Çiftçi Ortaokulu Müdürü Kenan Sar, turnuvayla Suriyeli öğrencilere güzel vakit geçirtmeyi ve onları mutlu etmeyi amaçladıklarını anlattı. Sar, yaşanan savaş nedeniyle birçok şeylerini kaybeden Suriyeli öğrencilere acılarını unutturmak ve kendi öğrencileriyle dostluklar kurmalarını sağlamak istediklerini sözlerine ekledi. Turnuva sonunda bütün takımlara kupa bütün öğrencilere madalya verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA