Seride eşitlik | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seride eşitlik


 

Play-Off’un ilk maçında evinde Hatay Büyükşehir Belediye’yi yenerek seride 1-0 öne geçen Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hatay’da oynanan ikinci maçta kaybeden taraf oldu.

ALİ ŞANLI

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Turu Yarı Final’de Hatay Büyükşehir Belediye evinde Mersin Büyükşehir Belediye’yi 68-67’lik skorla geçerek seride 1-1’lik eşitliği sağladı.

Ev sahibi ekipte Courtney Paris 11 sayı 8 ribaund, Anna Vajda 14 sayı 13 ribaund 6 asist, Bahar Öztürk 10 sayı 6 ribaund 7 asist ve Gamze Takmaz 10 sayı 2 ribaund ile mücadele etti.

Mersin’de ise Gülşah Gümüşay 16 sayı 5 ribaund 2 asist, Aneika Henry 12 sayı 4 ribaund 4 asist, Angel McCoughtry 19 sayı 7 ribaund 3 asist ve Nilay Kartaltepe 9 sayı 5 ribaund 7 asist üretti.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride üçüncü maç, 28 Nisan Perşembe günü Mersin'de oynanacak.

HEDEF FİNAL

Mersin Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Dursun Katkat, seriyi iki sıfır yapmayı dilediklerini fakat olmadığını, bundan sonra Mersin'de oynanacak maçlara hazırlanacaklarını belirtti. Mersin'de iki maçı da kazanarak finale yükselmek istediklerini kaydeden Katkat, sözlerini şöyle tamamladı: “Seyir zevki yüksek bir maç oldu ancak hakemlerin çok kritik noktalarda verdiği kararlardan dolayı oyun düzenimiz bozuldu. Oyundan düştük, toparlanamadık ve nihayetinde yenildik. Kalan iki maçı da kazanıp, seriyi 3-1 yapmak istiyoruz. Rakibimizi tebrik ediyoruz."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA