Gelmiyor ama gözü kulağı Mersin’de! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gelmiyor ama gözü kulağı Mersin’de!


 

En son 3 Nisan’da Mersin’e gelen Evlan, gelmese de gözünün kulağının Mersin’de olduğunu söyleyerek, il teşkilatından kentin sorunlarını ve vatandaşın her talebini kendisine iletmesini istedi.

Haber Merkezi

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen ve Yönetim Kurulu Üyelerini AK Parti Grup Toplantısını takip ettikten sonra Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan AK Parti Grubunda kabul etti. AK Parti Mersin Kadın Kolları yönetiminin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Elvan, kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Elvan, AK Parti Teşkilatları olarak sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olunması gerektiğini belirterek, “AK Parti Teşkilatları olarak aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın seçim dönemlerinin dışında da her zaman aktif ve halkla iç içe olduğunu gözlemlemekteyiz. Milletvekillerimiz, İl ana kademe ile kadın ve gençlik kollarının koordineli çalışmaları AK Parti’nin misyonunu en güzel şekilde yansıtıyor” diye konuştu.

“MERSİN’DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK”

AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Cesim Ercik’i de bir kez daha tebrik eden Elvan, “Mersin İl Teşkilatımızın Önümüzde ki seçimlerde çıtayı daha da yükselteceklerine olan inancım tamdır. Siz il teşkilatından ricam Mersin’in her sorununu, vatandaşın her talebini bize iletin. Mersin’in sorunlarının takibinde il teşkilatımıza büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Mersin benim için çok önemli. Çünkü Türkiye’nin kaderini ve geleceğini belirleyen 1 Kasım seçimlerinde Allah razı olsun Mersinliler uzattığımız eli havada bırakmadı. Mersin’de devam eden her projenin takipçisiyim kimsenin endişesi olmasın. Gözüm kulağım Mersin’de” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA