Yumurtalık kanserinde tedavi olanakları gelişiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yumurtalık kanserinde tedavi olanakları gelişiyor


 

Tarsus’taki hekimlere seminer veren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, yumurtalık kanserinde yeni ilaçlarla çok etkin sonuçlar alınabildiğini söyledi.

Haber Merkezi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Medical Park Hastanesi ile Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi işbirliğiyle seminer düzenlendi. Tarsus genelinde çeşitli kurumlarda görev yapan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hekimler ile bazı aile hekimlerinin katıldığı seminerde Medical Park Tarsus Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, yumurtalık kanseri hakkında bilgi verdi.

Hekimlere sinevizyon eşliğinde kapsamlı bir sunum yapan Doç. Dr. Alper Ata, yumurtalık kanserleriyle ilgili son gelişmeleri anlattı. Yumurtalık kanserlerinde, yeni çıkan ilaçlarla çok etkin sonuçlar alındığını belirten Doç. Dr. Ata, “Hedefe yönelik bu ilaçlar yumurtalık kanseri tedavisinde çok iyi sonuçlara ulaşmamızı sağlıyor. İyileşme oranları sürekli artıyor” dedi. Doç. Dr. Alper Ata, yumurtalık kanserlerinde riskin, 65 yaşından sonra arttığını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA