Tanıtıma ihtiyaçları yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tanıtıma ihtiyaçları yok!


 

Mersin günlerinde CHP’li belediyeler yer almadı! Milletvekili Çamak ise konuyu araştıracağını söyledi.

Serkan TULTAK

Mersin Valiliği himayesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin Günleri Ankara da yapıldı. 28 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Mersin Günlerine sadece MHP’li belediyelerin katılıp, CHP, AKP ve HDP’li başkanlar tarafından yönetilen belediyelerin katılmaması gündem yarattı. Konu hakkında bir açıklama yapan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak ise, CHP’li Belediyelerin neden katılmadıklarını bilmediğini, Mersin’e döner dönmez de bu konuyu irdeleyeceklerini söyledi. 

BOZYAZI DIŞINDA MHP TAM KADRO YER ALDI

Bozyazı Belediyesi dışında tüm MHP’li Belediyelerin tam kadro katıldığı Mersin Günlerinde, CHP’li Başkanlar tarafından yönetilen Silifke, Yenişehir, Mezitli, AK Partili Aydıncık ve HDP’li Akdeniz Belediyeleri katılmadılar. Organizasyonun Mersin Valiliği himayesinde olmasına rağmen sadece MHP’li belediyelerin katılıp diğer belediyelerin yer almaması ise dikkat çekti.

Atatürk Kültür Merkezindeki açılışa Fikri Sağlar dışında CHP ile AK Partili vekiller tam kadro katılırken, HDP’li vekil Dengir Mir Mehmet Fırat ise katılmadı. MHP, CHP ve AKP’li siyasiler, Odaların Federasyon Başkanları ile çok sayıda protokol üyesinin ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın da hazır bulunduğu Mersin Günlerinde MHP’li belediyeler dışında diğer belediyelerin neden katılım göstermediği merak konusu oldu.

 

ÇAMAK: “NEDEN KATILMADILAR BİLMİYORUZ”

Açılış sonrası akşam düzenlenen yemekte görüşlerine başvurduğumuz CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak ise, Mersin Tanıtım Günlerinin çok iyi bir fikir olduğunu, organizasyonda aksaklıklar olsa da Mersin’in tanıtımı açısından önemli olduğunu, CHP’li Belediyelerin ise neden katılmadıklarını bilmediğini, diğer vekil arkadaşı Serdar Kuyucuoğlu ile bu konuyu konuştuklarını, Onunda bilmediğini, Mersin’e döner dönmez de bu konuyu irdeleyeceklerini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA