İspanya’da oynamak istiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İspanya’da oynamak istiyor!


 

Mersin İdman Yurdu’nun genç yeteneği kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, İspanya’da oynamak istiyor!

ALİ ŞANLI/

Lig'de zor günler geçirerek küme düşen Mersin İdman Yurdu'nda gösterdiği performansla, takımının olumsuz durumuna rağmen kariyerinde ilk kez Mart kampında A Millî Takım kadrosunda yer almayı başaran Muammer Zülfikar Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

“Ben de çoğu çocuk gibi sokak aralarında top oynuyordum” diyen Yıldırım, hep çok çalışarak ve sabrederek kaleyi kazandığını söyledi.

A Millî Takım kadrosunda yer alabildiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirten Yıldırım, “Her futbolcunun hayali budur, en üst düzeyde forma giymektir. A Millî Takım da bir futbolcu için çıkılabilecek en üst düzeydir. En üst düzeydeki futbolcuların olduğu yer aynı zamanda. A Millî Takım'daki birliktelik, aile ortamı da çok güzel gerçekten. İnşallah buradaki hedefim, çok çalışarak kalıcı olmak. Çalışmaktan da hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim” dedi.

Gelecekteki hedefinin A Millî Takım'da kalıcı olmak olduğunu aktaran Muammer Zülfikar Yıldırım, “Dört büyüklerde ve ardından da Avrupa'da oynama arzusundayım. Bu hedefler doğrultusunda, önceden yaptığım gibi çok çalışarak ve sabrederek bu amaçlarıma ulaşmaya çabalayacağım. Avrupa'ya gidersem de en çok İspanya Ligi'nde kalecilik yapmak isterim” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA