Akdeniz’den eğitime destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’den eğitime destek


 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Akdeniz Belediyesi arasında arsa takasına ilişkin anlaşma sağlandı.

Akdeniz Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısının 1’inci birleşimini gerçekleştirdi. Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları M. Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu’nun Başkanlık ettiği toplantıda açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetleri görüşüldü.

Gündemin 3’üncü maddesinde bulunan, 2015 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi Kesin Hesabı ile ilgili teklif, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Bir sonraki gündem maddesinde bulunan, Akdeniz Belediyesi sınırları içerisinde bulunan içkili yerler ile ilgili yeni bölgelerin tespit edilmesi ile ilgili teklif, görüşülmek üzere tüm komisyonlara havale edildi.

Gündemin 5 ve 6’ncı maddelerinde bulunan, Bekirde ve Evci mahallelerinde kayıtlı bazı taşınmazların, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı yapılmasına ilişkin teklif, İmar Komisyonu ve Çevre Komisyonuna gönderildi. İmar, Çevre, Plan ve Bütçe, Gençlik-Spor-Sağlık, Eğitim-Kültür ile Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonlarının görüştüğü, İlçe sınırlarında hali hazırda kullanılmayan enerji nakil hatları ve trafo merkezlerinin kaldırılmasını içeren raporlar, komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Verilen önergeyle gündeme alınan, Milli Eğitim Bakanlığı ile Akdeniz Belediyesi arasında yapılmak istenen arsa takasına ilişkin teklif de oyçokluğu ile kabul edildi. Meclisin, komisyonlardan gelecek olan raporları görüşmek üzere 6 Mayıs 2016 Cuma günü, saat 10.00’da belediye konferans salonunda toplanmasına karar verildi ve toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA