Yapı sektöründe dev işbirliği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yapı sektöründe dev işbirliği


 

Bilgi Yapı Market, SİKA Yapı Kimyasalları Mersin Bayisi oldu

Güler Group bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Yapı Market, yapı kimyasallarında bir dünya markası olan SİKA’nın Mersin Bölge Bayiliğini aldı.

ATİLLA TULAY

Yapı malzemeleri sektöründe Mersin’in en güçlü firmalarından birisi olan Bilgi Yapı Market, yapı kimyasalları alanında dünya lideri olan Sika’nın bölge bayiliğini alarak gücüne güç kattı. Bilgi Yapı Market ve Sika bu dev işbirliğini, inşaat sektörü temsilcileri ve belediye temsilcilerine Divan Otel’de verdikleri yemekli resepsiyon ile duyurdu.

Resepsiyona; Güler Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler ve Sika Bayi Dağıtım Kanalı Müdürü Renan Çarıkçı’nın yanı sıra Güler Group Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güler, Sika Yöneticileri Nazlı Çulhaoğlu, Necat Balpınar ve Fazlı Bulut, GYM Yapı Genel Müdürü Utku Ünlü ile çok sayıda inşaat sektörü temsilcisi katıldı.

 

BU İŞBİRLİĞİ GURUR VERİCİ

Törenin açılış konuşmasını yapan Güler Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Bilgi Yapı Market ve Sika işbirliğinin Mersin inşaat sektörüne çok büyük katkıları olacağına inandığını vurguladı. Güler “ Bugün bizi burada bir araya getiren ortak amaç; Sika ile Bilgi Yapı Market’in işbirliğidir. Sika, İsviçre orjinli uluslararası bir dünya markasıdır. 84 ülkede 16 binin üzerinde çalışanı bulunan, 5 milyar İsviçre Frangı cirosu olan inşaat kimyasalları alanında dünyanın en büyük firmalarından birisi ile işbirliği yapmak tabii ki karşılıklı olarak gurur verici bir olaydır” dedi.

 

YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ AÇTI

Konuşmasında yapı kimyasalları teknolojisinin inşaat sektörüne girmesiyle birlikte kalıplarının tek tek yıkıldığının altını çizen Güler, “Plastik betonun tercih özelikleri gereği standart kalıp çerçeve denilen, belli formal içerikte üretilen, imalatta çok fazla esneklik tanımayan bir özellik taşıyordu. Bu teknolojinin mukavemet gibi başlıca sorunları hepimizi yıllarca standart inşaat üretmeye zorladı. Ne zaman ki yapı kimyasalları teknolojisi geldi, ondan sonra plastik beton teknolojisinin bizi sınırlandıran ne kadar sınırlayıcılar varsa bunların hepsini yıktı, geçti, önümüzü açtı. Gerçekten bu kimyasallarla özellikle uluslararası böylesine dev bir firmanın; ürün çeşitliliği çok fazla olan, standartları ve kalitesi yüksek ürünlerinin Güler Group olarak inşaatlarımızda hem kullanıcısı hem de Bilgi Yapı Market olarak siz dostlarımıza erişiminde arabulucu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Mustafa Güler’in konuşmasının ardından Sika Pazarlama Müdürü Nazlı Çulhaoğlu, yapı kimyasalları alanında 84 ülkede iştirakleri olan Sika’yı tanıttı. Çulhaoğlu konuşmasında, İsviçre Baar merkezli Sika’nın global alanda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çulhaoğlu’nun konuşmasının ardından Sika Ürün Mühendisi Fazlı Bulut, sektör temsilcilerine Sika ürünlerinin faaliyet alanlarına ilişkin sektörel bilgilerden, AR-GE çalışmalarından ve yeni teknolojilerden oluşan bir sunum gerçekleştirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA