YİNE O KİTAP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE O KİTAP!


 

Fetö-PKK işbirliğinde o kitap karşımıza çıktı! Çocuklara bu kitabı okutmuşlardı!

Serkan TULTAK

Mersin’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda örgütün Fettullahçı Terör Örgütü- Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile olan bağı ortaya çıktı. Bu operasyonda ele geçirilenler arasında Fettullah Gülen’in kitaplarının olması önemli bir ayrıntıyı gözler önüne sererken, Sonsuz Nur isimli bahse konu kitap, öğrencilere okutularak yarışmalara konu edilmişti.

KİTAP VE SOHBET CD’LERİ ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyonla ilgili verilen bilgide, FETÖ/PDY terör örgütü yapılanması içerisinde yer alan şahısların barındığı ’ışık evleri’nde barındıkları ve barınacakları değerlendirildiği, PKK/KCK terör örgütü mensubunun Denizli’de yakalandığı adreste yapılan aramalarda ise FETÖ/PDY terör örgütüne ait çok miktarda kitap ve sohbet CD’leri ele geçirildiği vurgulandı.

 

'HERKES O'NU OKUYOR' KAMPANYASI İLE BU KİTABI ÖĞRENCİLERE OKUTTULAR

Terör operasyonda ele geçirilen kitaplarda Fettullah Gülen’in kitaplarının bulunması akıllara 'Herkes O'nu Okuyor'  kampanyasını getirdi. Bu okuma kampanyasında, Fettullah Gülen kitaplarını okumaya teşvik eden ödüllü yarışmalar tertip edilirken, 2013 yılı Nisan ayında yapılan basın toplantısında verilen bilgilerde de, bazı kurumların destek verdiği, devletin okullarında bu kitaplar üzerinden sınav yapılacağı duyurulmuştu.

FETO/ PDY lideri gösterilen şahsın kitaplarını Peygamber sevgisi adı altında okutanlar, Devletin okullarını da kullanarak sınavları burada yapmış, dereceye girenlere de içlerinde arabanında bulunduğu çeşitli hediyeler vermişlerdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA