Değişim olacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Değişim olacak!


 

Mersin İdman Yurdu’nda, Süper Lig’e vedanın ardından kongre rüzgarları esmeye başladı.

ALİ ŞANLI

Kötü ve sorunlu geçen sezonun ardından bir alt kümeye düşen Mersin İdman Yurdu, Mayıs ayı içinde kongre yaparak yine Hüseyin Çalışkan başkanlığında ancak tümüyle değişmiş bir yönetim ile PTT 1. Lig’de mücadele etmeyi planlıyor.

Tüm bunların olabilmesi ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Başkan Hüseyin Çalışkan’a destek vermesi ile olacak. Çalışkan’ın birkaç gün içinde Kocamaz ile bir araya gelerek, yeni sezon için nasıl bir yol izleneceğini masaya yatırması bekleniyor.

ÖZAT GÖNDERİLECEK

Ligin devre arasında takımın başına getirilen Ümit Özat ile de yolların ayrılması bekleniyor. Yönetimin, şuana kadar verdiği hizmetten dolayı Özat’a teşekkür ederek, sorunsuz ayrılmayı planladığı öğrenildi. Özat’tan boşalan koltuğa ise geçici olarak yardımcı antrenör Serkan Damla oturacak.

TATSIZ TUZSUZ İDMAN

Yönetim bölümünde tüm bu gelişmeler yaşanırken Mersin İdman Yurdu futbol takımı ise  Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 8 Mayıs Pazar günü sahasında Antalyaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Macit Özcan tesislerinde gerçekleştirilen idmanı, hiçbir yönetici takip etmedi. Ligin bitimine 3 hafta kala Küme düşen Kırmızı Lacivertlilerde  Yabancı oyuncuların çıkmadığı idman 1 saat sürdü. Kırmızı Lacivertliler idmanda pas, dar alanda oyun ve 5'e 2 çalıştı. Antrenman taktik çift kalenin ardından şut çalışmaları ile sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA