MHP’de gerilim tırmanıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’de gerilim tırmanıyor!


 

Mersin’de Ülkü Ocakları’na mensup bir grup ülkücü, kongre çalışmaları kapsamında kente gelen Meral Akşener taraftarlarının kaldığı oteli basarak, kenti terk etmelerini istedi.

Edinilen bilgiye göre, Meral Akşener'in destekçilerinden Ali Aydın ile Çanakkale eski milletvekili Kürşat Tuna'nın da aralarında bulunduğu bir grup, kongre çalışmaları kapsamında Mersin'e gelerek bazı temaslarda bulundu. MHP İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ettikleri öğrenilen muhalif grup, gece de MHP Yenişehir İlçe Başkanı Zeki Öztürk ile bir otelde bir araya geldi.

 

“İZİN VERMEYECEĞİZ”

Olayı haber alan Mersin'deki bir grup ülkücü, Akşener yanlılarının kaldığı oteli basarak Mersin'i terk etmelerini istedi. Mersin Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi, hareketin mevcut liderinin Devlet Bahçeli olduğunu belirterek, "Bizler de onun evlatları olarak buradayız. Sizin bu gece burada bulunmanızı istemiyoruz. Burada olmanızdan rahatsızız. Bu gece buradan ayrılın. Şahsınızla herhangi bir problemimiz yok. Ancak Genel Başkanımızın aleyhinde hiçbir organizasyona izin vermeyeceğimizin de bilinmesini istiyoruz. Bu organizasyonun içinde her kim olursa olsun karşısında olacağız" dedi.

Emekli Tuğgeneral Ali Aydın ise, Mersin'in kendisinin memleketi olduğunu ifade ederek, "Burada benim evim var. Ben aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir parçasıyım. Ve görev sürecimde de Ülkücülüğümü saklamadım. Biz buraya geldik il başkanımızı, belediye başkanımızı ziyaret ettik" diye yanıt verdi.

İki taraf arasında bir süre devam eden tartışma, polisin olay yerine gelmesiyle sona erdi. Ülkücüler "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" sloganlarıyla otelden olaysız bir şekilde ayrıldı.(İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA