Erdemli’de hizmet sıkıntısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de hizmet sıkıntısı!


 

Büyükşehir Yasası ile birlikte Erdemli’de belediyecilik konusunda bir takım sorunlar yaşandığını söyleyen Başkan Tollu, yaptıkları yol çalışmaları için ise TEDAŞ, TELEKOM, MESKİ gibi diğer kurumların alt yapı çalışmalarını beklediklerini açıkladı!

Haber Merkezi

Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana parke yol konusunda çok büyük atılımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarını söyledi. Erdemli tarihinin en çok parke yol ve kaldırım çalışmalarının kendi dönemlerinde gerçekleştiğini ve bunun bir rekor olduğunu kaydeden Başkan Tollu, şuan Erdemli’ye bağlı Kumkuyu mahallesinde parke çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

BÜYÜKŞEHİR YASASI SIKINTI YARATTI

Ancak Büyükşehir Yasası ile birlikte Erdemli’de belediyecilik konusunda bir takım sorunlar yaşandığını, vatandaşların da bu sürece adapte olmalarında bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Tollu, tüm bunlara rağmen Erdemli Belediyesinin bu krizden rahat bir şekilde çıktığını ve yoluna devam ettiğini söyledi.

 

“TEDAŞ, TELEKOM, MESKİ’Yİ BEKLİYORUZ”

Öte yandan yaptıkları yol çalışmaları için, TEDAŞ, TELEKOM, MESKİ gibi diğer kurumların alt yapı çalışmalarını beklediklerini beyan eden Tollu, yaşanan bazı gecikmelerin bundan olduğunu vurguladı. Ancak kendilerinin vatandaşa hizmet konusunda hiçbir mazeretin arkasına saklanmadıklarına vurgu yapan Tollu, hız kesmeden hizmetlere devam ettiklerini ve özellikle parke yol konusunda rakip tanımadıklarını belirtti. Belediyeciliğin kentin her yerinde layığı ile yerine getirildiğini beyan eden Tollu, “Özellikle de bugüne kadar istediği hizmeti alamamış ve Erdemli’ye yeni bağlanan mahallelere öncelik veriyoruz. Eski belde ve köylerimiz tarihleri boyunca hak ettikleri hizmeti, istedikleri ölçüde alamamışlar. Bu noktada bizler buralarda yaşayan vatandaşlarımızın önceliklerini çok iyi bilerek hareket ediyor ve hizmetlerimizi buna göre sunuyoruz. Erdemli Belediyesi olarak şehir merkezinde yaptığımız hizmetleri belde ve köylerimize yani yeni mahallelerimize de taşıyarak, eşit belediyecilik hizmeti anlayışı etrafında çalışıyoruz. Bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA