Başkan Tuna’dan annelere 50 bin çiçek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Tuna’dan annelere 50 bin çiçek


 

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü nedeniyle belediye fidanlığında yetiştirilen toplam 50 bin adet çiçeği annelere hediye etti.

Haber Merkezi

Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm resmi ve  sosyal kurumlara çiçek gönderen Belediye Başkanı Hamit Tuna, öncelikle huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin tek tek elini öperek çiçek takdim eden ve anneler gününü kutlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna daha sonra, Toroslar Belediyesi Mesleki Teknik Eğitim Kurslarında (TORTEK) eğitim gören bayanlara, Toroslar Kültür Sanat Kaldırımında vatandaşlara ve Belediye personeline de Toroslar Belediyesi’nin kendi fidanlığında yetiştirilen 50 bin adet çiçeği dağıttı.

Annelerin sadece özel günlerde değil, yılın her gününde hatırlanması gerektiğini vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Anneler günü münasebetiyle her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve belediye fidanlığımızda yetiştirdiğimiz 50 bin çiçeğimizi annelerimize hediye ettik. Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Cennet Anaların ayakları altındadır” hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin “Anneler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA