Yılın Annesi Raize Direk! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılın Annesi Raize Direk!


 

Mersin’de erkek çocuk doğuramadığı için eşi tarafından terk edilen Raize Direk, BEKO’nun düzenlediği geleneksel etkinlikte ‘Yılın Annesi’ seçildi.

SONER AYDIN

BEKO’nun 30 ilde bayileri aracılığıyla 46 noktada gerçekleştirdiği, geleneksel ‘Yılın Annesi’ organizasyonu kapsamında Mersin’de bu yıl; 7 kız çocuğu annesi Raize Direk, Yılın Annesi seçildi.

Mersin’de özel bir hastanede temizlik işçisi olarak çalışan dramla dolu hayatı, ödülü almasında önemli bir rol oynadı. Çocuk yaşta evlendirilen ve en büyük kızı 22 yaşında olan 37 yaşındaki Raize Dilek, son çocuğuna eşinin tecavüzü sonucu hamile kaldı. Onun da kız olmasının ardından eşi tarafından terk edilen Dilek için 7 çocuk ile birlikte, geçim sıkıntısı dolu zor günler başladı.

Özel bir hastanede çalışarak çocuklarına bakan ve 7 kızından 4’ünü okutan Raize Dilek, verdiği hayat mücadelesi ile erkek zulmüne maruz kalan kadınların, hayata karşı duruşunun sembolü olarak ödüle layık görüldü.

Carrefour AVM içindeki Karpa BEKO bayiinde düzenlen törende çamaşır makinesi ödülünü alan Raize Dilek’e, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetimi, üyeleri ve çok sayıda kadın da destek verdi. Dilek ödülünü BEKO Adana Bölge Yöneticisi Levent Sankır’ın elinden aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA