Çocukları, atletizme kazandıralım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocukları, atletizme kazandıralım


 

Silifkeli eski Milli Atlet ve Atletizm Federasyonu Milli Takım Antrenörü İbrahim Kabal’ın isteği üzerine Silifke Kaymakamlığının talebiyle IAAF Çocuk Atletizmi Turkcell Antrenör Eğitim Semineri Silifke’de yapıldı.

Seminerin açılış konuşmasında IAAF Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayaz, projenin başlangıcından günümüze kadar olan süreç ile ilgili bilgileri kursiyerlere anlattı. Ayrıca, “1 milyon süper çocuk” hedefini dile getiren Ayaz, “7-12 yaş gurubu çocukların atletizme kazandırılması için el birliği ile çalışmalıyız. Beden Eğitimi ve Rehber Öğretmenleri teorik ve Pratik olarak bilgilendirmek, Silifke’de Atletizm sporunu sevdirmek, Okullardaki Beden eğitimi derslerinin ana temelini oluşturmak ve kendisi de Silifkeli olan Atletizm Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Uluslar arası Hakem İbrahim Kabal’ın isteği üzereni bu programı Silifke’de düzenledik” dedi. 

IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Seminerini Eğitim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça verdi. Haslofça, 7-12 yaş grubu çocukları eğlenceli atletizm ile sporla tanıştırılması ve yetenekli çocukların yarınların şampiyonu yapılabilmesi konusunda bilgiler verdi ve uygulamalar yaptırdı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA