Hedef; Euroleague! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hedef; Euroleague!


 

Bilyoner. Com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar, bu sezon hedeflerine ulaştıklarını belirterek, Euroleague’de Mersin’i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Ligi 3. sırada tamamlayarak önümüzdeki yıl Kadınlar Euroleague'de mücadele etmeye hak kazandıklarını belirten Avşar, play-off maçlarında sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını vurguladı. Şimdiden önümüzdeki yılın çalışmalarına başladıklarını belirten Avşar; "Takım olarak bu sezon ligde önemli işler yaptık. Son ana kadar çok iyi mücadele ettik. Play-off maçlarında sıkıntılar yaşadık. Beklenmedik sakatlıklar oldu. Buna rağmen iyi mücadele ettik ama olmadı. Önümüzdeki yıl Kadın Euroleague'de mücadele etmeye hak kazandık. Transfer çalışmalarına hemen başladık. Görüşmelerimiz sürüyor. Hem ligde hem de Euroleague'de iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Avşar, desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye başkanı ve Mersin Büyükşehir Spor Kulübü Başkanı Burhanettin Kocamaz’a da teşekkür ederek, Kocamaz'ın maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemediğini söyledi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA