Yardım edenlerin ayaklarının altını öpecek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yardım edenlerin ayaklarının altını öpecek!


 

Anamur’da inşa edilecek huzurevi destek bekliyor. Huzurevini inşa edecek Vakıf Başkanı Tuğrul Ayhan, “Huzurevinin yardım edenlerin ayaklarının altını basının önünde öpeceğim” dedi.

Haber Merkezi

Mersin’in Anamur ilçesi Esentepe Mahallesi’nde, arazisi hazineden Anamur Belediyesi’ne huzurevi yapımı için tahsis edilen  8 bin metrelik alanda çalışmalar başladı. Huzurevinin temel alanı Devlet Su İşlerine ait iş makineleri tarafından açıldı. Huzurevi Yaptırma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Tuğrul Ayhan, çalışmalar sırasında incelemelerde bulundu

Ayhan, binanın temel alanının açılması için çalışmaların sonuna gelindiğini söyleyerek,  huzurevinin 4 yıldızlı bir otel statüsünde 3 bloktan oluşacağını söyledi.

 “Huzurevinin temelinin atıldığını göreyim. Ölsem de gam yemem” diyen Vakıf Başkanı Tuğrul Ayhan, emeği geçen herkese teşekkür etti. Huzurevinin önemli bir ihtiyaç olduğunu aktaran Ayhan, “Huzurevinin yapılması için gönülden yardım edenlerin ayaklarının altını basının önünde öpeceğim” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA