Kocamaz’da sahipsizlikten dert yandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz’da sahipsizlikten dert yandı!


 

Mersin İdman Yurdu küme düşmesine rağmen kent idarecileri ile kulüp yöneticilerinin bu vebali üzerlerine almaması tepki topluyor!

Son olarak; takıma verdiği destekler ve yönetime müdahaleleri ile gündeme gelen Başkan Kocamaz’ın da, sahipsizlikten dem vurması, tepkilere neden oldu!

Haber Merkezi

Kuruluşunun 91’inci yılını kutlarken küme düşen Mersin İdman Yurdu’nun yaşadığı sahipsizlik ‘pes’ dedirtiyor!
Kuruluş yıllarında Süper Lig’in önemli takımlarından biriyken 1982-1983 sezonunda küme düşen ve 28 yıl boyunca yeniden yükselme hayali ile mücadele eden MİY, bu hayalini 2011 yılında gerçekleştirdi. 2016 yılına kadar iki sezon Anadolu’yu temsilen Süper Lig’in önemli takımlarından biri olarak varlığını koruyan Kırmızı-Lacivertliler, 2015-2016 sezonunda ise küme düşen ilk takım oldu.
Yönetim başarısızlığı, kurumsallaşamama ve mali sorunlar küme düşmenin başlıca nedenleri olurken, tüm bu sorunları yaratan etken olarak ise kulübün sahipsizliği öne çıktı. 

“EMANETE BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORSUN?”
Küme düşmenin ardından kulüp yönetimi başta olma üzere kenti idarecileri, yöneticileri, siyasileri ile ileri gelenlere tepkiler artarak sürürken, bu tepkilerden en çok payı alan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz oldu. MİY yönetimine belediyeyi temsilen eski hakem Vedat Yüksel’i veren ve son yapılan seçimde göreve gelen yönetimde etkisi olan Kocamaz, takım küme düştüğü için taraftarlardan gelen tepkilere isyan etti. 
Bir taraftarın Twitter üzerinden attığı mesaj üzerine Başkan Kocamaz’ın da, Mersin İdman Yurdu'nun sahipsizliğinden yakınması tepkileri arttırdı. Belediyenin desteğiyle ancak bu kadar olabileceğini ifade eden Kocamaz’a, “Şehir sana emanet, emanete böyle mi sahip çıkıyorsun” tepkileri geldi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA