Silifke, Büyükşehir Yasası’ndan dertli! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke, Büyükşehir Yasası’ndan dertli!


 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokul’nda, Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Yerel Yönetimler” paneline katılarak, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Haber Merkezi

Yaptığı çalışmaları ve yeni Büyükşehir Yasası nedeniyle yaşanan sıkıntıları anlatan Turgut, öğrencilerin sorularını da cevapladı. Büyükşehir Yasası’ndan dert yanan Mustafa Turgut, “Bu yasa ile birlikte ilçemizde var olan 66 köyümüz ile birlikte 22 mahallemizin hepsi mahalle statüsüne kavuştu. Şuan 88 mahallemize hizmet ulaştırıyoruz. Silifke ilçesi Türkiye’nin coğrafi bakımdan 14’üncü büyük ilçesi olup, 2 bin 693 kilometrelik bir alana sahip. İşte bu yasanın getirdiği sıkıntılardan biride içme suyu, reklam ve temizlik gibi bütün gelirlerin Büyükşehir Belediyesine aktarılması, hizmetlerin ise İlçe belediyesi tarafından yürütülmesidir. Bu yasanın getirdiği görev dağılımlarını broşürler halinde sizlere dağıttık. Bu bilgilendirmeleri aynı zamanda mahalle mahalle ve ev ev gezerek dağıtıyor halkımızı bilgilendiriyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA