Halk meydanlara indi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Halk meydanlara indi!


 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de de coşkulu geçti. Sabahın erken saatlerinde TSG Stadyumu önünde toplanan yüzlerce kişi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesi ile “Gençlik Yürüyüşü”ne katıldılar.

Serkan TULTAK

Silifke Caddesi’ni takiben Cumhuriyet Meydanına kadar Türk bayrakları eşliğinde gelen yürüyüş kortejine vatandaşlar balkonlarından, esnafta işyerlerinin önünden destek verdi. Cumhuriyet meydanına ulaşan kalabalığın içerisinde yer alan bazı vatandaşlar ise alana girerken “Türkiye Laiktir Laik Kalacak” sloganları attılar.

YİNE YOKLARDI!

Kutlamalara Başbakan Yardımcısı Lütfü Elvan, CHP’li vekil Fikri Sağlar, HDP’li vekil Dengir Mir Mehmet Fırat her zaman olduğu gibi katılmazken, MHP’li vekiller Oktay Öztürk, Baki Şimşek ile AK Parti milletvekili Ali Cumhur Taşkın da yoğun programlarını mazeret göstererek katılmadılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, şiirler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin oyunları, motosiklet sporcuları ile jimnastik ve Taekwondo

gösterileri nefes kesti.

Programın sonunda ise, Oryantiring branşında dereceye giren sporculara (14 Yaş Bayan-Erkek/16-20 Yaş Bayan-Erkek) ödüllerinin verildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA