Borç polemik yarattı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Borç polemik yarattı!


 

Küme düşen Mersin İdman Yurdu’nun 80 milyon 207 bin 193 TL’lik polemik yarattı!

ALİ ŞANLI

Bu sezon Süper Lig’de skandal bir sezon yaşayan ve bir alt lige düşen Mersin İdman Yurdu’nda açıklanan borç bazı çevrelerde tartışma yarattı. Eski yöneticilerden Ayhan Erdem, kulübü 70 milyon borçla devrettiklerini ve bu dönemde yeni yönetimin 16 milyon TL borç ödediklerini söylemelerine rağmen, borcun neden arttığını sordu. Başkan Hüseyin Çalışkan cephesi ise kulübü vadesi gelmemiş borçlarla birlikte 85 milyon TL borçla devraldıklarını söyledi. Ne var ki yaşanan  borç polemiği rakamları değiştirmedi.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!

Ali Kahramanlı döneminde David Bicik’e ödenmesi gereken sadece 120 bin Avro nedeniyle 2 dönem transfer yasağı geldi. Hüseyin Çalışkan döneminde Giray Bulak ve Joseph Boum’a olan borçlar nedeniyle ısrarla transfer tahtası açılmadı. Bu durum kulübün rekabet gücünü adeta yok etti. Her iki dönemde de futbolcular ne idmana ne de maça çıkmak istedi. Bir sezonda 5 hoca, bir yönetim değişti. Hatta stadı değişti. Ama kulübün kaderi değişmedi. Herkes birbirini suçluyor ama kime sorarsan o haklı. Farkında mısınız bilmiyoruz ama haksızlığa uğrayan, borç batağına saplanan ve küme düşen ise asırlık çınar Mersin İdman Yurdu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA