İstihdam Fabrikası proje kapanış toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstihdam Fabrikası proje kapanış toplantısı yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Adnan Gündoğdu, İstihdam Fabrikası proje kapanış toplantısına katıldı.

MESİAD’ın katkılarıyla Tarsus Üniversitesi, Tarsus Kaymakamlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Koluman Motorlu Araçlar ve Erman Lojistik’in paydaşlığı ile hayata geçirilen ve otomotiv, metal-makine endüstrileri ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayacak ‘İstihdam Fabrikası’nın kapanış toplantısı Tarsus Üniversitesi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksek Okulu’da yapıldı. Toplantıya; MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu’nun yanı sıra Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın,  Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Koluman Motorlu Araçlar İcra Kurulu Şube Temsilcisi Bahattin Uzadalı, Erman Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Deniz katıldı.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar, atılması gereken adımlar ve eğitim kalitesinin daha yukarılara taşınması için yapılması gerekenler üzerine sohbet edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA