Yılbor Boru, lojistik alanında büyümek istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yılbor Boru, lojistik alanında büyümek istiyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gün içindeki son ziyareti Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım’a gerçekleştirdi. Firmanın çalışmaları hakkında bilgi alan MTSO Heyeti ardından üretim sahasını gezdi. Tekstil, beyaz eşya ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterirken 2009 itibariyle boru üretimine başladıklarını aktaran Yıldırım, 30 bin metrekarelik çatılarına kurdukları panellerle güneşten kendi elektriklerini ürettiklerini söyledi. Ardından Türkiye genelindeki yatırımlarını anlatan Yıldırım, geleceğe yönelik lojistik sektöründe de büyümek istediklerini ifade etti.

“Sektörleri dönüşüme hazırlayabilmeliyiz” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, Mersin’in geleceğinin lojistik ve dış ticarette olduğunu dile getirdi. Oda olarak firmaların rekabet gücünü artırmak adına kümelenme ve yalın üretime odaklandıklarını kaydeden Çakır, bu konuda birlikte neler yapılabileceğini görüştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA