Mersin Adana’yı devirdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Adana’yı devirdi


 

Milli maç arası ve geçen hatayı bay geçmesi ile 17 gündür sahalardan uzak kalan Yeni Mersin İdman Yurdu, hazırlık maçında Adana 1954 FK’ya patladıMilli maç arası ve geçen hatayı bay geçmesi ile 17 gündür sahalardan uzak kalan Yeni Mersin İdman Yurdu, hazırlık maçında Adana 1954 FK’ya patladı. Mersin ekibi kendi evinde Adana’yı 3 - 0 yendi.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 33. Haftasında karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan yönetiminde kendi tesislerinde teknik ve taktik çalışan MİY’de sakatlığı süren oyuncaların tedavisi sürüyor.

Geçen haftayı bay geçiren Mersin ekibi, milli maç arasında hazırlık maçında TFF 3. Lig 4. Grubun lideri Adana 1954 FK’yı evinde ağırladı.

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 3 haftadır kadroda yer alamayan kaleci Sertaç’ın tedavisinin tamamlanması ile sahalara döndüğü görüldü. Hazırlık maçında kaleye geçen Sertaç, lige hazır olduğunu gösterdi. 

Öte yandan İstanbul’daki tedavisini bitirerek kente dönen Oğuz Özden hazırlık maçında yer almazken Pazartesi günü takımla çalışmaya başlayacağı öğrenildi.

Takımdaki bir diğer sakat oyuncu olan Bektaş Onur’un da tedavisinin bittiği ve Salı günü itibariyle takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

İlk yarı tam kadro oynayarak maça hızlı başlayan Kırmızı Lacivertliler ilk 20 dakikada Fuat Bavuk ve Ensar Arslan’ın golleri ile 2-0 öne geçti. İlk yarının son dakikalarında Fuat Bavuk tekrar sahneye çıkarak durumu 3- 0 yaptı. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Kırmızı Lacivertliler maçın ikinci yarısına değişik ilk 11 ile çıktılar. İkinci yarı başka gol olmazken karşılaşma Mersin ekibinin 3- 0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeni Mersin İdman Yurdu 17 günlük aranın ardından 3 Nisan’da Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’u konuk edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA