MSK hedefe kilitlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK hedefe kilitlendi


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Sigorta Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK ligin 3. Gaziantep deplasmanda Gaziantep Basketbol'a konuk oluyor.

Ligin ikinci yarısı oynadığı 13 karşılaşmayı rakiplerine üstünlük kurarak kazanan Mersin MSK 30. hafta sonunda 23 galibiyet 7 mağlubiyet ile ligde 3.sırada yer alıyor.

Temsilcimiz Bu hafta içinde yaptığı genç forvet oyuncu Ata Turgut ve hemen ardından oyun kurucu pozisyonunda oynayan Ukrayna vatandaşı Oleksandr Mişula'yı transfer ederek kadrosunu ligin bitimine 4 hafta kala güçlendirdi.

Carettalar yaptığı transfer atağı ile ligde kalan maçlarında hata yapmadan Süper lig hedefine kilitlenmiş durumunda.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK bu hafta Gaziantep Basketbol ile deplasmanda Cumartesi günü oynayacağı karşılamayı kazanarak yoluna devam etmek, galibiyet serisini 14’de çıkartmak istiyor.

Gaziantep Basketbol Mersin MSK karşılaması 30 Mart Cumartesi günü saat 16.00 da Şahinbey Spor salonunda oynayacak. Karşılaşmayı basketbol severler Youtube TBFTV’den canlı takip edebilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA