TİY artık BAL’da | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY artık BAL’da


 

Türkiye’nin en eski spor kulüplerinden olan Tarsus İdman Yurdu, kuruluşunun 101’inci yılında Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düştü.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Geçen sene TFF 2'inci ligden evinde son maçına çıkan 3’üncü lige düşen Tarsus İdman Yurdu, hafta arası mesaisinde konuk ettiği Kırıkkalegücü Spor Futbol Kulübü 'ne 5-0 mağlup olarak küme düştü.

Yaklaşık 4 yıl önce yönetim krizi ile başlayan süreç Sarı Lacivertli camiaya büyük yara aldırdı.  Para krizi, transfer tahtasının açılamamsı, genç oyuncularla sahaya çıkılması sonucu sportif başarı elde edilememesi bugünlere gelinmesindeki önemli etkenler oldu.

Son olarak dün oynanan maçta rakibine farklı yenilen Tarsus İdman Yurdu, ligin bitimine 4 maç kala TFF 3’üncü Lig’den, Bölgesel Amatör Lig’e düştü. 1984-85 sezonundan bu yana aralıksız 40 senedir profesyonel liglerde mücadele eden Mersin temsilcisi neredeyse yarım asırlık mücadeleden sonra prof liglere veda etti. Tarsus 2 yıl önce 1.lige yükselmeyi bir maçla kaybetmişti!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA