Özel Basamak Fen Lisesi’nden büyük başarı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özel Basamak Fen Lisesi’nden büyük başarı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Basamak Anadolu & Fen Lisesi'nin başarılı öğrencisi Tunahan Birkıye, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından 5 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği yarışmalarında Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde İl Şampiyonu oldu.

Okul Müdürü Devrim Karakuş, bu önemli başarıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz Tunahan Birkıye’nin okçuluk dalında elde ettiği bu önemli başarıyı gururla duyuruyoruz. Tunahan, sadece kendisi ve okulumuz için değil, aynı zamanda Mersin’imiz için de büyük bir onur kaynağı olmuştur. Sporcumuzu ve onu bu başarıya ulaştıran antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Yarışma, genç sporcuların yeteneklerini sergiledikleri ve spora olan ilgilerini artıran bir platform olarak değerlendirildi. Başarılı öğrenci Tunahan Birkıye, disiplinli çalışmasının ve azminin karşılığını alarak bu önemli başarıya imza attı.

Karakuş, "Basamak Anadolu & Fen Lisesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Okulumuz, akademik başarıların yanı sıra, spor ve sanat gibi alanlarda da öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak için çeşitli faaliyetler düzenlemektedir. Tunahan’ın başarısı, diğer öğrencilerimize de ilham vermektedir," ifadelerini kullandı.

Tunahan Birkıye’nin elde ettiği bu şampiyonluk, okulun ve Mersin’in spor alanındaki başarılarına önemli bir katkı sağladı. Okul yönetimi ve öğretmenler, Tunahan’ın ve diğer sporcu öğrencilerin başarıları için gerekli her türlü desteği sağlama konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Bu başarıyı kutlayan Okul Müdürü Karakuş, Tunahan’ın ve diğer öğrencilerin gelecek yarışmalarda da başarılarını sürdürmelerini diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA