Silifke başsavcısına cemaat incelemesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke başsavcısına cemaat incelemesi


 

Süleymancılar cemaati lideri Alihan Kuriş’in arkasında yürüyen kişinin Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler olduğu ortaya çıktı. Hakimler ve Savcılar Kurulu soruşturma başlattı.

Haber Merkezi

 

Halen görevde olan bir başsavcının 'Süleymancılarla' fotoğrafı ortaya çıktı! Mersin'in Silifke ilçesinde Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in ortaya çıkan bir fotoğrafı üzerine Hakimler ve Savcılar Kurulu harekete geçti.

Eski Süleymancılar Cemaati üyesi Şahin Balta: İkna odalarında CHP'ye oy istedilerEski Süleymancılar Cemaati üyesi Şahin Balta: İkna odalarında CHP'ye oy istediler

'UTANÇ VESİKASI'

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre llgili fotoğrafta Başsavcı Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş ve diğer cemaat mensuplarıyla birlikte yürüdüğü görülüyor. Fotoğrafta Eskiler'in Kuriş'in arkasında ve ellerini saygıyla kavuşturmuş…

Bir süredir Alihan Kuriş’in faaliyetlerine dikkat çeken, Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu ve eski AK Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun fotoğraf ile ilgili “Devletimiz için tam bir utanç vesikası! Çok acı bir durum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA