USİAD Genel Başkanı Kılıç’tan bayram mesajı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USİAD Genel Başkanı Kılıç’tan bayram mesajı


 

Haber Merkezi

 

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bayramların toplumu birleştiren, barış ve birlik duygularını pekiştiren en özel günler olduğunu vurguladı. Kılıç, "Ramazan Bayramı'nın coşkusunu bir kez daha hissetmenin heyecanını yaşıyoruz," dedi ve bayram tatillerinin iş dünyasına olan olumlu etkilerine dikkat çekti.

Kılıç mesajında, "Uzun bayram tatilleri, bizlere hem dinlenme hem de yeniden enerji toplama fırsatı sunarken, birlik ve beraberlik duygularımızı da pekiştiriyor. Bu özel günlerde, dinlenmenin ve motivasyonun yanı sıra, iş dünyasında da yeni hedeflere odaklanma ve başarıları daha ileriye taşıma fırsatını yakaladık," ifadelerini kullandı.

USİAD Genel Başkanı, bayram tatillerinin iş gücü kayıplarını telafi etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti: "Yenilenmiş bir zihin ve kalp ile işimize geri döndüğümüzde, daha yaratıcı ve etkili olma potansiyelimizi artırıyoruz. Bu nedenle, tatilin tadını çıkarırken, aynı zamanda iş dünyasında da yeni fırsatlara kapı aralıyoruz."

Kılıç, bayram tatillerinin çalışanlar üzerindeki olumlu etkilerine işaret ederek, "Bayram tatilleri iş stresini azaltarak çalışanların yeniden motive olmalarını sağlıyor, böylece iş verimliliği ve performansı artırıyor. Hem ruhen hem de bedenen dinlenmek, iş gücü kayıplarını en aza indirmek için önemli bir adım," dedi.

Mesajını sonlandırırken Nevaf Kılıç, USİAD olarak toplumun genel refahı için sürekli çalışmaya devam edeceklerini belirtti: "USİAD olarak, iş dünyasının ve toplumun genel refahı için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bayram sonrasında da yenilenmiş yüksek enerjimizle projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA