Mersin’e Altınordu çelmesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e Altınordu çelmesi


 

Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) ligin bitimine 2 hafta kala İzmir deplasmanından puan kaybı ile dönüyor. Ligdeki sıralaması için mücadele eden Kırmızı Lacivertliler Altınordu’ya 2-0 mağlup oldu.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. ligin 36. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, Altınordu ile Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda karşı karşıya geldi. Maça kötü başlayan taraf Yeni MİY oldu ve çok erken bir gol ile dakika 15’de 1-0 geriye düştü ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısına değişiklikler ile başlasa da pek bir etkisi olmadı. Maçın sonuna doğru iyice maçtan kopan Kırmızı Lacivertliler 90. dakikada 2-0 geriye düştü ve maç bu skor ile tamamlandı. Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ ligde 58 puan ile 5. sıradaki yerini korudu.

 

YENİ MİY PLAYOFFLARI BEKLİYOR

Ligin bitmesine 2 hafta kala Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ. Play Off’lar ile üst lige çıkmanın yolunu düşünüyor.  İzmir deplasmanında mağlup olan Yeni Mersin İdman Yurdu Playofflara 5. sıradan girmeye garantilemişti.

Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 15.00’da Mersin Stadyumunda Beyoğlu Yeni Çarşı’yı ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA