Aleyna Fetih Kupası’nda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aleyna Fetih Kupası’nda


 

Mersinli okçu Aleyna Akçınar, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 4. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarında Mersin’i temsil edecek.

Dünyada düzenlenen en büyük sivil okçuluk organizasyonu olarak kabul edilen Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarına Mersin’i temsilen Aleyna Akçınar, antrenörü Aytekin Ataş ile birlikte davet edildi. Dünya çapında katılımcılarla gelenekselleşen Fetih Kupası, 29 Mayıs 2016 tarihinde Okmeydanı Okçular Vakfı’nda, Türkiye Okçuluk Federasyonu, Dünya Okçuluk Federasyonu ve Dünya Etno Sporları Konfederasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Dünyanın en iyi sporcularının katılacağı böylesine güzel bir organizasyonda bulunmanın öncelikle sporcusu adına gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Okçuluk Antrenörü Aytekin Ataş, “Bu yarışmadaki hedefimiz, bilgi ve tecrübelerimizin artmasının yanında derece alarak Mersin’e dönmek olacaktır. Bugüne dek sürdürdüğümüz disiplinli çalışmanın karşılığı olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin yanında Aleyna’nın da almış olduğu başarılarla Mersin’in adını öncelikle ülkemizde, sonrasında dünya çapında duyurması, emeklerimizin karşılığı olarak bizleri manevi yönden mutlu etmektedir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA