Personele yangın tatbikatı eğitimi verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Personele yangın tatbikatı eğitimi verildi


 

Tarsus Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında önemli bir adım attı. Tarsus Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Şefliği ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği iş birliğiyle, belediye çalışanlarına yangın tatbikatı ve yangın söndürme teknikleri eğitimi düzenlendi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi tesisleri içerisinde gerçekleştirilen tatbikatta, yangın anında nasıl hareket edilmesi gerektiği ve yangın söndürme cihazlarının etkin kullanımı uygulamalı olarak gösterildi. Tatbikatta, yanıcı maddelerin neden olduğu bir yangına müdahale edilirken, yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımı ve yangının kontrol altına alınması üzerinde detaylı bir eğitim verildi.

 

GEREKEN ADIMLAR UYGULAMALI GÖSTERİLDİ

Tarsus Belediyesi çalışanları, yangına müdahale teknikleri konusunda bilgilendirilirken, olası bir yangında nasıl güvenli bir şekilde müdahale edileceği ve yangının kontrol altına alınması için gereken adımlar da öğretildi. Tatbikatta, itfaiye ekipleri tarafından öncelikle yangına müdahale edilirken, daha sonra belediye çalışanları da uygulamalı olarak yangın söndürme tekniklerini öğrendi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA