Avukatlar, öğrencilerle el ele | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Avukatlar, öğrencilerle el ele


 

Gelecek sizlere emanet!

Baro Başkanı Antmen, Toroslar ilçesi TEOG birincisi Musalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin, “Okuma ve Uçurtma Şenliği”ne katılarak, sevinçlerine ortak oldu.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerini ise Baro Koruluğu’nda ağırlayan Antmen, armağan edilen kuş yuvalarını teslim alarak, “Her bir kuş yuvası, bir çocuk hakkını taşıyor” dedi.

Haber Merkezi

Mersin Barosu, yasaların bir meslek kuruluşu olarak kendisine yüklediği görevlerinin yanında, toplumun sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif gelişimine de katkı sunmaya devam ediyor. Kent odaklarından gelen hiçbir daveti geri çevirmeyerek, katkı sunma noktasında büyük çaba sarf eden Baro Başkanlığı, özellikle eğitim alanında ki tüm organizasyonlara destek olmayı sürdürüyor. 
Son olarak Toroslar ilçesi TEOG birincisi Musalı Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin daveti ile, “Okuma ve Uçurtma Şenliği”ne katılan Baro Başkanı Alpay Antmen, “Gelecek sizlere emanet” diyerek, sevinçlerine ortak oldu. 
Baro Çoçuk Hakları Komisyon Başkanı Ece Kovan Demirtaş ve komisyon üyeleri ile bazı avukatların da hazır bulunduğu etkinlikte, renkli görüntüler yaşandı. 
Okumayı yeni öğrenen öğrenciler için düzenlenen Okuma Şenliği’nde, uçurtmaların gökyüzü ile buluşması ile eğlenceli saatlere dönüştü. Avukatlar ve minikler birlikte uçurtma uçurdular. 

BAHÇEŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI HEDİYE
Aynı gün Mersin Barosu Koruluğu’nda Bahçeşehir Koleji öğrencilerini de ağırlayan Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, öğrencilerin korluğa armağan ettiği kuş yuvalarını teslim aldı. “Her bir kuş yuvası, bir çocuk hakkını taşıyor” diyerek bu anlamlı hediyenin koruyucusu ve sahipçisi olacaklarını belirten Antmen, “Daha güzel bir dünya için geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın haklarının korunması ve gelişiminin sağlanması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA