TEDAŞ yatırımları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEDAŞ yatırımları sürüyor


 

Haber Merkezi

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), Mersin’de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016’nın Mayıs ayında bakım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti. Kentte bin 761 aydınlatma armatürünü kontrolden geçiren TEDAŞ, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi; “Toroslar EDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Mersin için 1.761 aydınlatma armatürünün kontrolden geçirildiği kentte, 129 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı yapıldı. 47 dağıtım merkezi ile 30 panonun bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, 8 trafoyu da yeniledi.

Sürdürülebilir enerji hedefiyle yeni yatırımlarına da hız veren Toroslar EDAŞ, bu kapsamda Mersin’de 493 yeni aydınlatma armatürünün montajını tamamladı. Kentte, 8 trafo, 43 kilometrelik yeni iletken ve 135 kilometre uzunluğundaki kablo da yer altına alındı.

Toroslar EDAŞ’ın Mersin’deki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA