Radisson yeniden Mersin’e dönüyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Radisson yeniden Mersin’e dönüyor!


 

Mersin’in simgesi 52 katlı gökdelenin otel bölümünün işletmeciliğini 2016’da sonlandırarak kentten ayrılan Radisson Otel Grubu, yeniden turizm yatırımı ile kente dönüyor. Yenişehir’de inşa edilen otelin çalışmaları hızla sürüyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Körfez Savaşı öncesi transit ticaretin üssü olan Mersin’in, uluslar arası arenada oyuncu olma hayali ile hayata geçirdiği 52 katlı gökdelenin otel bölümü, 2016’da son işletmecisi turizm sektörünün devi Radisson Blu’nun da kaçması ile kaderine terk edildi!

Ancak aradan geçen sürede kentin nüfusun katlanması, ekonomisinin büyümesi ile Radisson Otel Grubu yeni bir turizm yatırımı ile tekrar kente dönme kararı aldı.

 

“MERSİN’DE VAR OLMAK İSTİYORUZ”

Radisson Otel Grubu 2030'a kadar 100 otele ulaşmayı hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, yılın ilk yarısında Türkiye pazarında altı imza ve bir açılış dahil olmak üzere yedi yeni otel ekleyecek. Şirket, İstanbul'un dinamik pazar koşulları ve daha fazla genişleme potansiyelinden yararlanarak tüm pazardaki hakim konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes, Türkiye'nin, stratejik coğrafi konumu ve gelişen turizm sektörüyle Radisson Otel Grubu'nun küresel stratejisinde önemli bir yerde olduğunu belirtti.

Younes, 'İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin gibi şehirlerde varlığımızı genişletmek ve olağanüstü konaklama deneyimleri sunma taahhüdümüzü daha da güçlendirmek konusunda heyecanlıyız. Bu girişimler, güçlü ortaklıklar kurmaya ve hizmet verdiğimiz bölgelerde olumlu bir etki yaratmaya olan bağlılığımızın altını çiziyor.' ifadelerini kullandı.

Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi ise 2030'a kadar 100 otele ulaşma hedefleri doğrultusunda önemli bir ilerleme kaydettiklerini, Türkiye genelinde yeni tesislerin açılışını ve imzalarını duyurmaktan heyecan duyduklarını vurguladı.

Rankoussi, 'Bu gelişmeler, Türkiye'nin önemli şehirlerini, tatil beldelerini ve kültürel merkezlerini kapsayan canlı turizm ortamında ayak izimizi genişletme kararlılığımızın altını çiziyor. Bu dinamik pazarda sürekli büyümemizde ve başarılı olmamızda etkili olan değerli destekleri için ortaklarımıza minnettarız” değerlendirmelerinde bulundu.

 

MERSİN’DE AÇILIŞ EYLÜL’DE

Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını artırma planları kapsamında, yakın zamanda açılması beklenen oteller arasında ise Radisson Hotel Mersin, Radisson RED İzmir Point Bornova, Radisson Hotel İstanbul Merter ve Radisson Hotel Bursa yer alıyor.

Mersin yatırımı ile kente farklı bir soluk kazandırmayı amaçlayan Radisson, kentteki otel çalışmalarını Mersin Genel Müdürü Fatih Dumanoğlu öncülüğünde yürütüyor. Radisson Hotel Mersin’in 2024 yılının Eylül ayında açılması planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA