Uzaktan eğitim öğrencileri mezun oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uzaktan eğitim öğrencileri mezun oldu


 

Türkiye’nin uzaktan öğretim ile öğrenim yapan ilk kurumlarından biri olan MEÜ Meslek Yüksekokulu, ülkenin çeşitli illerinden gelen uzaktan eğitim programı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mersin Meslek Yüksekokulu, ülkenin çeşitli illerinden gelen uzaktan eğitim programı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı. 
Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erol Yaşar, Gülnar Mustafa Baysan Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hülya Metin Gübür, Mersin Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Aydoğdu, müdür yardımcıları, akademik ve idari personel ile öğrenci yakınları katıldı.

“SORUMLULUĞUNU BİLEN GENÇLER OLUN”
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MEÜ tanıtım filminin izlendiği törende bir konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Aydoğdu “Sizlerin de bildiği gibi yüksekokulumuz, ülkemizin uzaktan öğretim ile öğrenim yapan ilk kurumlarından biridir.  Yönetime geldiğimiz günden beri rektörlüğümüzün de tam desteğini alarak okulumuzun daha çağdaş ve daha iyi bir öğretim vermesi için çabaladık" dedi. 
Doç. Dr. Aydoğdu sözlerine şöyle devam etti: "Bugün sizlerle ve ailelerinizle birlikte sizleri mezun etmenin heyecanını ve haklı gururunu yaşıyoruz. Öncelikle büyük bir azim ve gayretle tüm aşamaları başarıyla aşıp mezun aşamasına gelen öğrencilerimize, onları yetiştiren ailelerine ve bu tablonun oluşmasında büyük emeği olan sayın hocalarıma ve idari personelime çok teşekkür ederim. Öğretim hayatına devam edecek öğrencilerimizin, DGS sınavında Türkiye ikincisi çıkarmış bir okuldan mezun olduklarını hatırlatmak isterim. Hepinizin bu yolda başarılı olacağınızı biliyoruz. Sorumluluğunu bilen gençler olarak asıl hedefimizin ülkemize hizmet olduğunu asla unutmayınız."
Mezunların artık Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksekokulu'nun onursal üyesi olduklarını vurgulayan Doç. Dr. Aydoğdu sözlerini şöyle tamamladı: "Gittiğiniz her yerde her ortamda bizleri temsil edeceksiniz. Ve geri dönüp baktığınızda Mersin Meslek Yüksekokulu ikinci bir eviniz olarak hep sizleri bekleyecek."

“UFKUMUZ AÇIK OLACAK”
Yüksekokul ikincisi Özgür Aydın ise 46 yaşında üniversiteden ikinci olarak mezun olduğu için heyecanlı olduğunu dile getirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Üniversitemizin başarılarını değerli hocalarımız sizler ve bu başarıyı daha da yukarıya taşıyacak olan biz öğrenciler sağlayacağız. Onun için güzel bir uyum ve çalışma paralelliğiyle hayat boyu çalışmalarımızın güzel olması; üniversitemizin de bu başarılarından olumlu etkilenmesi için mezun olan, mezun olma durumunda olan ve mezun olacak bütün arkadaşlarımın ufuklarının açık olmasını diliyorum."

ORMAN ÖĞRENCİSİ BOYRAZ OKUL BİRİNCİSİ OLDU
Konuşmaların ardından törene katılan öğrencilerinden yüksekokul birinci, ikinci ve üçüncüleri ile bölüm birinci, ikinci ve üçüncülerine belgeleri verildi. Mezunlara temsili diplomalarının yanı sıra gerçek diplomaları da törenle takdim edildi. 
Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencisi Adil Boyraz yüksekokul birincisi olurken, Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Özgür Aydın ikinci, Elektronik Teknolojisi Programı öğrencisi Burhanettin Koç ise üçüncü oldu.
Yüksekokul ikincisi Özgür Aydın’a diploma ve plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Arslan, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birincisi Necla Babacan’a diploma ve teşekkür belgesini Rektör Danışmanı Doç. Dr. Erol Yaşar takdim etti. 
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikincisi Meryem Beste Bozkurt ile üçüncü Ayhan Beslenti’ye diploma ve teşekkür belgesini Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Aydoğdu; Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı ikincisi Fatma Maskan’a diploma ve teşekkür belgesini Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zafer Özer; Bilgisayar Programı birincisi Özgür Aydın’a teşekkür belgesini Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Osman Yağlıoğlu takdim etti. 
Tüm öğrencilere hocaları tarafından diplomalarının verilmesinin ardından, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini aileleriyle yaşadı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA