Bakan yardımcısından siyasi temaslar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakan yardımcısından siyasi temaslar!


 

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın Yardımcısı Yusuf Coşkun’un, AKP’li yöneticilerle birlikte temaslarda bulunması tepki topluyor. Ayrıca devlet görevlisi olan Coşkun’un, “Bakan çok yoğun, yükünü hafifletmek için bundan sonra daha sık sizlerle bir araya geleceğiz” açıklaması da tar

Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz günlerde kente gelmesi beklenen ancak programı son anda iptal edilen Bakan Elvan’ın, mersin’de birkaç gün önce gelerek bazı temaslarda bulanan yardımcısı Yusuf Coşkun, AKP İl Başkanı Cesim Ercik ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçeleri gezerek, vatandaşlarla görüştü.

Hafta başından beri kentte bulunan Bakan Yardımcısı Coşkun, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ardından AKP’lilerle birlikte kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Coşkun, daha sonra Muşlular Derneği’ni ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti’nin iftarına katılan Coşkun, daha sonra Gülnar, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Mut, Erdemli, Silifke, Çamlıyayla, Tarsus, Toroslar ve Mezitli ilçelerini ziyaret etti. İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Coşkun, ilçelerde bulunan iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinleyip yapımı devam eden ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, “İlçelerin sorunlarının çözümü için özellikle sivil toplum örgütlerinin işbirliği yaptığını görmek bizi sevindirdi. Buradaki birlik ve beraberliği ülkemizin her yerinde görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

 

“BAKAN ÇOK YOĞUN, BEN DAHA SIK GELECEĞİM”

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın önemli bir göreve başladığını ifade eden Coşkun, “Çok yoğun çalışan Sayın Bakanın yükünü hafifletmek için bundan sonra daha sık sizlerle bir araya geleceğiz. Bölgedeki yatırımları takip edeceğiz ve sizlerden gelen talepleri de ilgili yerlere iletip takipçisi olacağız. Biz büyük bir ülkeyiz ve inanıyorum ki önümüzdeki süreçte bütün sıkıntıları el birliği ile aşacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA