785 proje arasından seçilerek 4’üncü oldular | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

785 proje arasından seçilerek 4’üncü oldular


 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Prof. Dr. Aziz Sancar Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda, “Annen Kulağıyla Görüyor Gönlüyle Hissediyor” isimli proje 26 ülkeden 785 proje arasından seçilerek 4’üncü oldu ve mansiyon almaya hak kazandı.

Haber Merkezi

Final sergisine; Bilişim Teknolojileri öğretmeni Aydın Dönmezoğlu’nun danışmanlığında hazırlanan Eyüphan Gök ve Mehmet Ali Sarp isimli öğrencilerin hazırladığı “Annem Kulağıyla Görüyor Gönlüyle Hissediyor” isimli proje, Tarsus’un gururu oldu.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı makamında ziyaret eden öğrenciler, Müdür Koca tarafından ödüllendirildi. 
Ayrıca Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tamer Tatlıses’in danışmanlığında Yusuf Kaan Atahan ve Atilla Gök isimli öğrencilerin yaptıkları akıllı ev tasarımlarında yer alacak “Akıllı Kilit Projesi” de, Türkiye finallerine katıldı.
Ulusal ve uluslararası öğrenci projeleri yarışmalarında elde ettikleri başarılar ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2015/2016 eğitim öğretim yılında tartışmasız Mersin’in en başarılı okulu olduğunu ispatladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA