Köy ve yaylalar susuz kaldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köy ve yaylalar susuz kaldı!


 

CHP’li Milletvekili Kuyucuoğlu, 30’a yakın köy e yaylanın susuz kalmasını TBMM’ye taşıyarak, çözüm istedi.

Haber Merkezi

Aşırı sıcaklardan bunalarak yaylalara çıkan Mersinli vatandaşların su sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşındı. CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, susuz kalan köyler ve yaylaları TBMM'de dile getirdi ve çözüm bulunmasını istedi.
Özellikle Erdemli ve çevresindeki yaylalara 15 gündür su verilmediğini, vatandaşların büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Kuyucuoğlu , “Yaz sıcaklarının başlamasıyla birlikte, Mersin'de, insanlar yaylalara çıktı ancak Erdemli'nin dağ köylerinde ve yaylalarında on beş gündür içme suyu akmıyor. 
Çiriş, Kayacı, Arslanlı, Kösereli, Gücüş, Hüsametli, Yeniyurt, Veyselli, Tabureli, Küstülü, Kızelen, Sarıkaya, Avgadı Yaylası, Güzeloluk Yaylası, Harfilli, Güneyli, Yağda, Elbeyli, Alibeyli... 30'a yakın köyde içme suyu akmıyor. Bu köylerin ve yaylaların içme suyu sorununun bir an önce çözülmesini bekliyoruz” dedi.

BU SICAKTA HALK SUSUZ
“Günlük yaşamın vazgeçilmezi olan içme suyu günümüzde sorun haline dönüşebiliyorsa, halka hizmet için yola çıkanların varın halini siz düşünün diyen Kuyucuoğlu, “Halkımız hizmet için onları seçtiler, bu sıcaklarda üstelik Ramazan ayında susuz kalmak hiç bir vatandaşımızın hak ettiği bir durum değildir. Gelişen teknolojiye  karşın, çok ciddi gelirleri olan bir yerel yönetimin halkımızı böylesine sıkıntıyla baş başa bırakması anlaşılmazdır. Halka hizmet, halkı susuz bırakmak asla değildir. Mersin'e, halkımıza söz verilen her konunun takipçisiyiz, acilen su sorununun çözümünü bekliyoruz '' dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA