Mersin gümrüğünde kahraman Umut için hüzünlü anma! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin gümrüğünde kahraman Umut için hüzünlü anma!


 

Atatürk Havalimanı’nda canlı bombanın geçişini engelleyen ancak bu esnada şehit olan Gümrük Muhafaza Memuru Umut Sakaroğlu, Mersin’de meslektaşları tarafından anıldı.

Hediye Eroğlu

Mersin’de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na bağlı Orta Akdeniz Gümrük Bölge Müdürlüğü çalışanları, Türk Büro-Sen’in organizasyonuyla, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında şehit olan meslektaşları Umut Sakaroğlu’nu andı!
Sakaroğlu’nun şehit olduğu, Kısım Amiri İşyeri Temsilcisi Aydın Doğan Tıraşoğlu’nun ise yaralı olarak kurtulduğu saldırının kınandığı anma törenine; Türk Büro-Sen Mersin Şube Başkanı Hamdullah Özbulut, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Erbil Akarsu, Şube Başkan Yardımcıları Mustafa Güven, Haşim Güngör, Mehmet Gürlekoğlu ve Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı. 

“BAŞKALARI ÖLMESİMN DİYE KENDİNİ FEDA ETTİ”
Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Özbulut, hain saldırıda hayatını kaybeden 42 vatandaşa Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize baş sağlığı diledi. 
Umut Sakaroğlu’nun, başkaları ölmesin diye kendini feda ettiğini söyleyen Başkan Özbulut, “Umut; ülkesine sevdalı, ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun’ diyen bir kahramandır. 
30 yılı aşkın süredir ülkemiz teröre büyük bedeller ödemektedir. Emperyalist güçlerin maşası ihanet şebekeleri Anadolu coğrafyasında huzurumuzu bozmak için her türlü hain saldırıyı yapmaktadır. Kan emici caniler, hedef gözetmeksizin milletimizi katletmektedir. Ne kadar çok masum kanı dökerlerse, o kadar hızlı hedefe varacaklarını düşünmektedirler. 
Biz millet olarak, 79 milyon insanımızla bir ve bütün olmak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek zorundayız. Unutulmamalıdır ki, başka Türkiye yok, başka Türk milleti yok. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Anma etkinliği Türk Diyanet Vakıf-Sen Mersin Şube Başkanı Erbil Akarsu’nun şehitler için dua etmesiyle son buldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA