Mersin’de vahşet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de vahşet


 

Mersin’de 25 yaşındaki Suriyeli kadın, 2 yaşındaki kızı ile birlikte kaldıkları evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Cinayet zanlısı olarak aranan kadının kocasının, Suriye'ye kaçmış olabileceği değerlendiriliyor. 

Edinilen bilgiye göre, ülkesindeki iç savaştan kaçarak 2 yaşındaki kızı Meryem Magrumi ile birlikte Mersin'e yerleşen Suriye uyruklu Betül Magrumi (25), merkez Akdeniz ilçesi Üç Ocak Mahallesi'ndeki Orma İşhanı'nın ikinci katını ev haline dönüştürerek burada yaşamaya başladı. Yaşadığı iş hanının hemen altındaki lokantada bulaşıkçılık yaparak hayatını sürdüren kadın ve çocuğundan 3 gündür haber alamayan iş yeri sahipleri, telefonlarına da cevap alamayınca polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Suriyeli kadın ve çocuğunun bıçaklanarak öldürülmüş halde cesediyle karşılaştı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan araştırmada, kadının Gaziantep'te yaşayan kocası Abdulmecit B.'nin Ramazan Bayramı'ndan 1 gün önce eve geldiği ve aynı gün evden ayrıldığı tespit edildi. Şizofreni hastası olduğu ileri sürülen şahsın cinayet zanlısı olarak arandığı ve Suriye'ye kaçmış olabileceği ifade edildi.

TEK TABUTTA 2 BEDEN
Bu arada yaklaşık 6 aydır Mersin'de yaşadıkları öğrenilen anne ve kızının cenazeleri, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından tek tabut içerisinde binadan çıkarılarak cenaze aracına konuldu. Anne ve kızının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Öte yandan annesiyle birlikte can veren 2 yaşındaki kız çocuğu Meryem Magrumi'nin, cinayetten bir gün önce yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Annesinin çalıştığı lokantanın hemen yanındaki bir iş yerinin kamera görüntülerine göre; talihsiz kız çocuğu, temizlik yapılan iş yerinin önündeki su hortumu ile oynarken görülüyor. İş yeri sahipleri, Suriyeli kız çocuğunun civardaki esnafın adeta maskotu haline geldiğini söylediler.
Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA