Genel sekreter hedef tahtasında! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genel sekreter hedef tahtasında!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde, Genel Sekreterlik görevine geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefinde olan Haluk Tunçsu’ya bir eleştiride parti içinden geldi.

Haber Merkezi

MHP’de yöneticilik yapmış bazı isimlerin hedefinde olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, verdiği kararlarla eleştirilirken, seçimlerde MHP’ye oy vermediği de iddialar arasında yer aldı.
Son olarak sosyal medya hesabından Tunçsu ile ilgili sert eleştirilerde bulunan Mersin’in tanınmış iş adamlarından ve Tırmıl Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çokgün, gündeme getirdiği eleştirilerde Tunçsu’ya sert sözlerle yüklendi.
Başkan Burhanettin Kocamaz’ın, başarılarını gölgeleme çabası içinde olanlar olduğuna dikkat çeken Çokgün’ün bu paylaşımları daha önce Leman Cafe yıkımında yapılan açıklamaları akıllara getirdi.
Bu yıkım kararlarında yine genel sekreter hedefte yer alırken, ticari işletme sahiplerinin sorumlu tuttuğu ve iş yapmamaları için her türlü engeli genel sekreterin çıkardığı iddiaları o dönem gündeme gelmişti. Otogar sorununda da yine gündeme gelen Tunçsu, tarafların sorumlu tuttuğu kişi olarak anılmıştı. 

POLİSE FIÇA ATMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI!
Otogar esnafının Büyükşehir Belediyesi binası önünde yaptığı eylemde, ortamı geren açıklamaları hala akıllarda olan Genel Sekreter Tunçsu, emniyet görevlilerine adeta fırça atar nitelikte tepki göstermiş ve olay büyük tepki toplamıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA